*Observera att färgnyanserna kan skilja sig från verkligheten! För golvprover var vänlig och kontakta oss.

Premium X-tile

X-tile gummiplattan är den perfekta stötdämpande lösningen för ditt gym, CrossFit-center eller hemmagym. Denna robusta och pålitliga gummiplatta är idealisk för en mängd olika träningsformer, inklusive viktträning, CrossFit och cirkelträning.

Med en helt sluten yta är gummiplattan lätt att rengöra och kräver minimalt underhåll. Dess smarta klicksystem ser till att plattorna förblir sammanfogade, vilket eliminerar rörelse eller glapp. Installationsprocessen är smidig och kräver ingen fixering, vilket ger flexibilitet att lägga golvet flytande. Vid installationen används plastkopplingsfogar, vars förbrukning varierar beroende på ytan, antalet hörn och användningen av rampar vid kanterna.

Denna anpassningsbara gummiplatta, komplett med tillbehör såsom rampar och hörngavlar, erbjuder en mångsidig lösning som passar perfekt både för hemmabruk och kommersiella gym. Det stötdämpande och ljudisolerande materialet är perfekt för träningspass med vikter och kettlebells, samtidigt som det ger en komfortabel yta vid övningar i liggande eller sittande position.

X-tile gummiplattan är inte bara funktionell utan även miljövänlig. Tillverkad av 100% återvinningsbart gummi representerar den ett cirkulärt alternativ som minskar påverkan på miljön. Genom att välja denna gummiplatta bidrar du till att skapa en mer hållbar träningsmiljö samtidigt som du får en pålitlig och flexibel golvbeläggning för alla dina träningsbehov.

Med X-tile gummiplattan får du inte bara en hållbar och pålitlig golvbeläggning, utan också en produkt som kommer att vara din trogna träningspartner under lång tid framöver.

  • Extremt slitstarkt
  • Halksäkert
  • Enkelt att installera
  • 5 års garanti
  • Tillverkad i EU

Platta:
1000x1000x20mm
1000x500x30mm
1000x500x43mm

Ljuddämpning:
22 dB-25dB