*Observera att färgnyanserna kan skilja sig från verkligheten! För golvprover var vänlig och kontakta oss.

Standard fitness tile

Exceptionell Kvalitet och Hållbarhet

iBuildGreen erbjuder standard fitnessgummiplattor som utmärks av deras exceptionella kvalitet, överkomliga priser och enastående hållbarhet. Dessa gummiplattor finns i olika tjocklekar, från 15 mm till 63 mm, och är anpassade för allt från tunga viktlyft till olympisk träning. Dessutom har de en viktig egenskap – de är stötdämpande, ljudisolerande och har en halkfri yta, vilket är avgörande för alla former av träning.

Variation av Tjocklekar

Våra gummiplattor är inte bara robusta utan har också en fyraårig garanti som täcker slitage och färgbeständighet. Dessutom är de kompatibla med golvvärme, vilket ökar deras användbarhet och mångsidighet.

Med en variation av tjocklekar – 15, 20, 30, 40 och 60 mm – möjliggör dessa gummiplattor en skräddarsydd anpassning efter olika behov och träningsmiljöer. Oavsett om det handlar om att skapa ett hemmagym eller utrusta ett kommersiellt träningscenter, kan dessa gummiplattor anpassas för att passa perfekt för varje situation.

Funktionell Användning

Den mångsidiga användningen av dessa gummiplattor sträcker sig bortom enbart viktträning. Deras stötdämpande egenskaper gör dem idealiska för att minska belastningen på lederna vid olika övningar och träningspass. Dessutom bidrar deras ljudisolerande egenskaper till att skapa en tystare och mer bekväm träningsmiljö, vilket är uppskattat både i hemmagym och kommersiella anläggningar.

Detaljerna och garantin som täcker slitage och färgbeständighet gör dessa gummiplattor till ett pålitligt och kostnadseffektivt val för långsiktig användning. Med deras anpassningsbara tjocklekar och kompatibilitet med golvvärme ger de dig möjlighet att skapa det optimala träningsutrymmet för din specifika träningsrutin och behov.

Oavsett om du är en fitnessentusiast som söker högkvalitativa gummiplattor för hemmet eller en gymägare som vill utrusta ditt träningscenter med pålitliga och slitstarka golvbeläggningar, är iBuildGreens standard fitnessgummiplattor ett pålitligt val som kombinerar prestanda, hållbarhet och prisvärde.

Finns i tjocklekar: 15, 20, 30, 40 och 60 mm

  • Extremt slitstarkt
  • Luktfri
  • 100 % återvunnet material
  • Inget lim krävs
  • Ljud och stötdämpande
  • Tillverkad i EU

Mått:
1000x1000x15mm
1000x1000x20mm
1000x1000x30mm
1000x1000x40mm
1000x1000x60mm

Ljuddämpning: 26-31 dB