*Observera att färgnyanserna kan skilja sig från verkligheten! För golvprover var vänlig och kontakta oss.

Sportfloor Rulle

Sportfloor-rullen: Ett mångsidig gymgolv för träningsutrymmen

Sportfloor-rullen är ett oumbärligt gymgolv som passar lika bra för små garagegym som för storskaliga kommersiella träningsanläggningar. Dess oöverträffade slitstyrka och enkla installation gör den till ett ovärderligt val när det gäller pris och prestanda jämfört med andra alternativ.

Robust och anpassningsbar

Detta gymgolv är det perfekta valet för att täcka stora ytor med hög belastning och används ofta som ett heltäckande golv under konditions- eller styrketräningsmaskiner för att säkerställa en stabil och skyddande yta.

Variationer för alla behov

Den 6 mm tjocka mattan säljs i rullar som sträcker sig över 10 meter och är 1,25 meter breda. Dess mångsidighet gör den idealisk för användning i hemmagym, företagsgym och föreningsgym. Å andra sidan är den 8 mm tjocka mattan vanligtvis att föredra i högtrafikerade kommersiella anläggningar där kraven på ljud- och stötdämpning är högre. Den kan vara det optimala valet för att skapa en tystare och mer skyddande träningsmiljö.

Gymgolv med hållbarhet och prestanda

Sportfloor-rullen erbjuder inte bara enastående hållbarhet och motståndskraft utan också enkel rengöring och minimalt underhåll. Gymgolvet är designad för att klara av intensiv användning och behåller sin struktur och kvalitet även under krävande förhållanden.

Det ultimata gymgolvet för träningsutrymmen

Med dess imponerande motståndskraft mot slitage och förmåga att absorbera stötar blir Sportfloor-rullen det ultimata valet för de som letar efter en pålitlig och mångsidig golvbeläggning för sina träningsutrymmen. Oavsett om det gäller en professionell anläggning eller personlig träning i hemmet, så är denna gymmatta det optimala valet för att säkerställa säkerhet, komfort och långvarighet.

En investering i trygghet och effektivitet

Sportfloor-rullen erbjuder en bred tillämpning och representerar en investering som inte bara förbättrar estetiken och funktionaliteten i ett träningsutrymme utan också skapar en trygg och effektiv miljö för alla former av träning och aktivitet.

  • Lätt att installera och underhålla
  • Extremt slitstarkt
  • Välj din egen logga och färg
  • Halksäkert
  • Tillverkad i  Schweiz

Kollektion: Classic
Rulle: 1220 x 15240 x 6-8 mm 
Ljuddämpning: 22 dB