Vi presenterar vår nya grafiska identitet

Vi är glada att dela med oss av en spännande förändring som kommer att ta vår varumärkesidentitet till nästa nivå. Från och med idag kommer vi att introducera vår nya logga som kommer att representera oss inom denna bransch.

Symbolen för ljud och akustik

Den nya loggan är mer än bara ett visuellt element. Den symboliserar vår fokus på akustik och ljudnivåer, vilket är en avgörande del av våra produkter, särskilt våra innovativa gummigolv.

iBuildGreen – För hållbara framsteg

Under symbolen ser ni vårt företagsnamn – iBuildGreen. Detta är vår identitet, vårt löfte och vårt engagemang för att bygga grönt och hållbart för en bättre framtid. Vår slogan ”Eco Solutions” understryker vår dedikation till att erbjuda miljövänliga lösningar som både gynnar våra kunder och vår planet.

Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete med att leverera högkvalitativa, miljövänliga produkter och lösningar som gör skillnad. Tack för ert fortsatta stöd och förtroende!