AquaGuard Pooltäcke

【HÖGKVALITATIVT PVC-MATERIAL】- Säkerhetspooltäcket är tillverkat av mjukt och hållbart PVC-material. Pooltäcket är inte sytt utan integrerad pressning för extra lång livslängd. Repen med hakar är utformade för enkel användning. Hålen i pooltäcket möjliggör bättre vattenläckage och förhindrar att regnvatten ansamlas och deformerar täcket.

【4 x 8 M SÄKERHETSTÄCKE FÖR POOL】- Detta 4 x 8 meter stora pooltäcke är lämpligt för en pool på 3,6 x 7,6 meter och passar perfekt till poolens storlek. Pooltäcket kan dras åt utan att det bildas veck eller veck. Det kan minska avdunstning och spara vatten. ·

【FÖRSTÄRKTSKYDD】- Säkerhetspooltäcket, som stöds av aluminiumrör med en diameter på 4-5 cm, kan bära vikten av två vuxna och ett barn. Det kan förhindra att barn och husdjur drunknar samtidigt som det skyddar din pool från skräp, löv och smuts och håller vattnet rent. Observera: Aluminiumrören ingår inte i denna beställning.

【FÖR ENKEL INSTALLATION】- Pooltäckena stöds över poolen med hjälp av installationsrep som fästs på PVC-täcket. Ena änden förankras på plats med avtagbara ankare. Den motsatta änden har motsvarande hakar som gör att säkerhetstäcket kan spännas över poolen.

【MÅNGSIDIGT SOLIDT TÄCKE】- Pooltäcket är lämpligt för alla typer av pooler, som hemmapooler, trädgårdspooler, hotellpooler, byggprojekt osv. Det säkerställer att vårens öppning av din pool blir enklare och mer bekväm.

Kontakta oss på info@ibuildgreen.se med din storlek så återkommer vi med ett pris till dig.

Priset på detta exempel (4×8) meter är på 6000 kr inkl frakt.